banner_rom_01
completare banner_ro_04
banner_ro_05

Parcul auto este compus în prezent din autoutilitare cu sarcina utilă 1,2 tone şi o capacitate de 20 m3, camionete cu sarcina utila 2.7 tone şi o capacitate de 36 m3, camioane cu sarcina utilă de 22 tone şi o capacitate de 90 mc. Toate camioanele sunt dube, specializate in transportul rutier de confectii pe umerase.

parc_auto

Practicăm tarife rezonabile, scopul nostru nu este profitul cu orice preţ ci sporirea încrederii clienţilor formaţi, creşterea numărului şi fidelizarea noilor parteneri.
Urmărind aceeaşi idee, ne propunem să mărim parcul auto pentru a asigura acoperirea necesităţilor clienţilor noştri. Suntem în acelaşi timp constanţi în preţuri, nu încercăm să speculăm crizele de camioane şi/sau de marfă.
Toate camioanele noastre au asigurare CMR de marfa.

Suntem mândrii de colaborarea şi cooperarea cu partenerii şi cu clienţii noştri. Suntem prompţi, eficienţi, flexibili şi ne concentrăm asupra relaţiilor noastre cu clienţii şi cu partenerii.
Alegând AMA DY BUSINESS, dispuneţi de interlocutori responsabili care, datorita experienţei acumulate, vă pot da toate răspunsurile necesare pentru organizarea unui transport sau în aplicarea unei strategii de transport.

 

banda_jos