banner_rom_01
completare banner_ro_04
banner_ro_05

Clienţii noştri vor ca marfa lor să ajungă la timp şi în siguranţă. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor şi a dorinţelor clienţilor săi, AMA DY BUSINESS realizează operaţiunile de transport cu promptitudine şi seriozitate.
Suntem specialişti in grupaje în şi din Italia, mai ales din zona de N si N-E a Italiei (Bergamo - Brescia / Treviso -  Padova - Venetia / Bolognia – Reggio Emilia / Pordenone)
Practicăm tarife rezonabile, scopul nostru nu este profitul cu orice preţ ci sporirea încrederii clienţilor formaţi şi creşterea numărului şi fidelizarea noilor parteneri. Urmărind aceeaşi idee, ne propunem să mărim parcul auto pentru a asigura acoperirea necesităţilor clienţilor noştri. Suntem în acelaşi timp constanţi în preţuri, nu încercăm să speculăm crizele de camioane şi/sau de marfă.
Suntem mândrii de colaborarea şi cooperarea cu partenerii şi cu clienţii noştri. Suntem prompţi, eficienţi, flexibili şi ne concentrăm asupra relaţiilor noastre cu clienţii şi cu partenerii.
Alegând AMA DY BUSINESS, dispuneţi de interlocutori responsabili care, datorita experienţei acumulate, vă pot da toate răspunsurile necesare pentru organizarea unui transport sau în aplicarea unei strategii de transport.
Îndeplinirea obiectivelor clienţilor noştri este şi obiectivul nostru. Filozofia care ne guvernează este aceea de a trata cu maximă seriozitate şi promptitudine problemele şi nevoile clienţilor noştri. Aceasta filozofie ne-a adus succes în activitatea noastră de până acum şi suntem convinşi că şi în viitor ne va aduce succesul.
Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe încredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem încredere unii in ceilalţi si valorificam cunoştinţele şi experienţele acumulate.

ama-dy-business06
ama-dy-business01

 

ama-dy-business07

banda_jos